Ministarstvo zaštite životne sredine na „Tesli“: Ispunjeni ekološki standardi, Podržaćemo buduće planove i inicijative

Izvor: TangoSix.rs, 21.Jun.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zaštite životne sredine na „Tesli“: Ispunjeni ekološki standardi, Podržaćemo buduće planove i inicijative

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan posetio je danas Aerodrom Nikola Tesla gde su mu predstavnici menadžmenta na čelu sa v. d. generalnim direktorom Sašom Vlaisavljevićem predstavili svoje mere za zaštitu životne sredine, saopšteno je sa „Tesle“.
Nakon urađene analize i preduzetih mera aerodrom je zatražio mišljenje od Ministarstva zaštite životne sredine, povodom čega je ministar Trivan sa predstavnicima menadžmenta obišao novoformirano mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << za odlaganje otpada, privremeno skladište opasnog otpada i platformu za odleđivanje i zaštitu od zaleđivanja vazduhoplova, navode sa „Tesle“ i dodaju:
– Tokom realizacije akcionog plana raščišćavanja svih sredstava na kompleksu aerodroma, koja mogu imati štetan uticaj na životnu sredinu, obezbeđen je prostor za skladištenje neopasnog otpada.
Prostor omogućava razvrstavanje, selekciju i odvojeno sakupljanje otpada, sklonjena su sva potencijalno štetna sredstva sa zelenih površina, u toku je postupak rashodovanja sredstava. –
„Očuvanje životne sredine jedan od prioriteta“ / Foto: Aerodrom Nikola Tesla Tim povodom Vlaisavljević je objasnio da je očuvanje životne sredine jedan od prioriteta u okviru brige o zaposlenima, lokalnoj zajednici i širem okruženju, pri čemu Aerodrom preduzima mere kako bi se smanjio štetan uticaj poslovnih procesa na životnu sredinu.
Ministar Trivan zaključio je da je „Nikola Tesla“ primer ekološki odgovorne kompanije i rekao da će Ministarstvo podržati sve planove i inicijative aerodroma na daljem unapređenju zaštite životne sredine i u tome pružiti svu stručnu pomoć, ističu sa „Tesle“.

The post Ministarstvo zaštite životne sredine na „Tesli“: Ispunjeni ekološki standardi, Podržaćemo buduće planove i inicijative appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

„Nikola Tesla“ donirao opremu Aerodromu Ponikve – u planu i obuka za zaposlene

Izvor: TangoSix.rs, 22.Jun.2018, 12:22

Menadžment Aerodroma Nikola Tesla predvođen v. d. generalnog direktora Sašom Vlaisavljevićem posetio je danas Aerodrom Ponikve i upoznao se sa novim menadžmentom i njegovim budućim planovima, saopšeno je sa „Tesle“.. Prilikom posete, menadžment beogradskog aerodroma donirao je „Ponikvama“...

Nastavak na TangoSix.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.