Izvor: Danas, 22.Feb.2022, 16:33

Ministarstvo rudarstva i enrgetike: Ukinuto rešenje Ziđinu o istraživanju ruda na Кosmaju

Ministarstvo rudarstva i energetike Srbije donelo je danas, na zahtev "Serbia Ziđiin majninga" (Serbia Zijin Mining) iz Bora, rešenje kojim prestaju da važe ranije data istražna prava ove kompanije na području Babe - Ljuta strana na Кosmaju, na teritoriji beogradskih opština Barajevo, Sopot i Voždovac, za geološka istraživanja više olova, cinka, bakra, srebra i zlata.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ukinuto rešenje o istraživanju ruda na Kosmaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2022

Ministarstvo rudarstva i energetike donelo je danas rešenje o ukidanju ranije datih istražnih prava za više ruda na području Babe-Ljuta strana na Kosmaju...Saopšteno je da je rešenje kojim prestaju da važe ranije data prava kompaniji "Serbia Ziđin majning" iz Bora doneto na zathev te kompanije...Radi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.