Izvor: Danas, 20.Apr.2023, 11:40

Kristijan Golubović i Crni Cerak posetili osnovnu školu na Kanarevom brdu

Kristijan Golubović, poznat kao učesnik rijaliti programa i bivši kriminalac, na svom Instagram profilu je objavio snimak na kom se vidi da je bio u poseti jednoj osnovnoj školi.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Kristijan Golubović gostovao u osnovnoj školi u Beogradu, reagovali roditelji

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2023

Grupa "Crni Cerak" snimala je spot u prostorijama Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom brdu, a u okviru spota je u poseti školi bio i osuđivani kriminalac i zvezda rijalitija Kristijan Golubović.

Nastavak na Radio 021...

"JA SAM UZEO NOVAC ZA TO": Oglasio se Kristijan Golubović nakon što je u Osnovnoj školi snimao spot: "Obukao sam se kao profesor"

Izvor: Blic, 20.Apr.2023

Bivši kriminalac i rijaliti učesnik Kristijan Golubović na svom Instagram profilu je objavio snimak na kom se vidi da je bio u poseti jednoj osnovnoj školi na Kanarevom brdu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.