Ministarstvo prosvete: Besplatni udžbenici za srpski, matematiku i svet oko nas

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo prosvete: Besplatni udžbenici za srpski, matematiku i svet oko nas

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja obezbediće svim učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole besplatne udžbenike i radne sveske za srpski (maternji) jezik, matematiku i svet oko nas, odnosno priroda i društvo.


To je odlučeno na jučerašnjoj sednici Vlade Srbije, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Ministarstvo će, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dodaje se, izvršiti i dokup pohabanih udžbenika kojih, kako se procenjuje, ima oko osam odsto.

“Izbor udžbenika će ostati isti kao prošle školske 2013/2014 godine, usled nedovoljnih sredstava za ponovni odabir udžbenika i kupovinu potpuno novih udžbenika za sva četiri razreda”, navodi se u saopštenju.
 
Izvor: tanjug.rs

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.