Izvor: RTS, 09.Avg.2022, 13:24

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo predstavnike poljoprivrednih udruženja na razgovor

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.
"Zaposleni Ministarstva kao i do sada će uvek biti na raspolaganju svim poljoprivrednicima, spremni da odu u bilo koje mesto koje poljoprivrednici predlože, kako bi dalje nastavili da zajedno rešavamo sve probleme u poljoprivredi. Verujemo da je to jedini način da se prevaziđu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izazovi sa kojima se svi suočavamo", rečeno je za Tanjug u Ministarstvu.
Kako navodi požarevački Radio Bum 93, protestna vožnja udruženja poljoprivrednika "Stig" krenula je iz Bratinca kod Požarevca nešto posle devet časova, a poljoprivrednici su traktorima prošli kroz centar grada i blokirali saobraćaj blizu mosta na Velikoj Moravi.
Radio prenosi i da su se braničevskim poljoprivrednicima pridružili i poljoprivrednici iz Vojvodine koji su na više mesta blokirali puteve.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PROTEST POLJOPRIVREDNIKA Na više mesta blokirali puteve, Ministarstvo ih pozvalo na razgovor

Izvor: Blic, 09.Avg.2022

Ministarstvo poljoprivrede pozvalo je predstavnike poljoprivrednih udruženja iz Požarevca, Pančeva i Srbobrana na razgovor sa predstavnicima ministarstva o svim iznetim temama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.