Ministarstvo: Puna podrška u borbi protiv kriminala i korupcije

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo: Puna podrška u borbi protiv kriminala i korupcije

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture daje punu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova i svim pravosudnim organima u borbi protiv korupcije i kriminala.
Niko ne sme da bude iznad zakona i stoga očekujemo da se utvrde sve činjenice u vezi sa sumnjama na zloupotrebe u preduzeću "Infrastruktura železnice Srbije", a odgovorni procesuiraju u skladu sa zakonom.
Država ulaže ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << novac u modernizaciju železnice u Srbiji, kako bi građani i privreda dobili modernu železnicu, i nijedan dinar ne sme biti potrošen mimo zakona i na štetu građana Srbije.
Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da su direktor javnog preduzeća "Infrastruktura železnica Srbije" i još tri osobe uhapšene zbog mita od 10.000 evra. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministarstvo saobraćaja: Odgovorne za zloupotrebe u železnicama procesuirati u skladu sa zakonom

Izvor: Danas, 11.Jan.2020

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture poručilo je danas da očekuje da se utvrde sve činjenice u vezi sa sumnjama na zloupotrebe u preduzeću "Infrastruktura železnice Srbije", a odgovorni procesuiraju u skladu sa zakonom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.