Izvor: B92, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar negira kvarove skenera

Beograd -- Ministar zdravlja Tomica Milosavljević kaže da nijedan pacijent ne trpi zbog kvarova na skenerima u dečjim klinikama.

Milosavljević je sinoć izjavio za B92 da u Beogradu ima dovoljno skenera i aparata za magnetnu rezonancu da se pacijenti pregledaju dinamikom koja im je propisana i da nisu tačni navodi da aparati u dečjim klinikama ne rade i po više meseci i da se često kvare.

"Savremeni aparati ne nedostaju, to je prvo. Drugo, skener postoji i na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom i na drugom mestu. Na jednom se, u Tiršovoj, demontirao stari i upravo se montira novi skener aparat, a na Institutu za majku i dete, na aparatu koji postoji od 2003. godine, poslednjih nekoliko dana je pokvarena cev koja je osigurana, osiguravajuće društvo je priznalo kvar i upravo je počela da se montira nova cev", rekao je Milosavljević.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.