Izvor: Glas javnosti, 10.Jun.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miletić na konferenciji načelnika u Brašovu

BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Miloje Miletić učestvovaće na Četvrtoj konferenciji načelnika generalštabova balkanskih zemalja, koja će se sutra održati u Brašovu u Rumuniji.

Konferencija se održava u sklopu Regionalnog foruma načelnika generalštabova balkanskih zemalja, čiji je cilj jačanje postojećih i iznalaženje novih mehanizama, na nivou oružanih snaga, za zajedničko suprotstavljanje savremenim izazovima, rizicima i pretnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u regionu Balkana.

Na konferenciji će učestvovati i načelnici generalštabova oružanih snaga Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Crne Gore, Makedonije, Turske i Rumunije, kao i zamenik predsedavajućeg Vojnog komiteta NATO, predsedavajući Vojnog komiteta Evropske unije i komandant Združenih snaga NATO u Napulju.

Takođe, na konferenciju su pozvani u svojstvu posmatrača, i načelnici Generalštaba oružanih snaga Hrvatske i Slovenije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.