Miladin Kovačević postaje advokat?

Izvor: B92, 11.Sep.2009, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miladin Kovačević postaje advokat?

Beograd -- Advokat Miladina Kovačevića, Borivoje Borović, izjavio je da je njegov klijent upisao Pravni fakultet i da ga, kada diplomira, čeka radno mesto.

Postupak protiv Miladina Kovačevića, osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda Brajanu Štajnhaueru, u zastoju je, a njegov advokat Borivoje Borović kaže da nije poznato kada će proces biti nastavljen. Borović navodi da se još ne zna da li će i kako biti saslušani oštećeni i svedoci u ovom postupku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On veruje da će sud pokušati da ih sasluša putem video-linka iz Amerike, ali navodi da, po anglosaksonskom pravu, svedoci mogu da odbiju da daju izjavu, pa bi proces mogao da se nađe u ćorsokaku.

Ipak, interesantno je da Kovačević, koji je ove godine postao student, već ima obezbeđeno radno mesto!

"Pošto smo mi u dosta dobrim prijateljskim odnosima, po mojoj sugestiji, on je upisao Pravni fakultet. On studira na Pravnom fakultetu i ima volju da se jednog dana bavi advokaturom. Pošto procenjujem da je veoma častan, vredan i pošten čovek, obećao sam mu, ako završi Pravni fakultet, da će kod mene biti advokatski pripravnik”, kaže Borović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Miladin Kovačević budući advokatski pripravnik

Izvor: Radio 021, 10.Sep.2009, 19:15

Postupak u Drugom opštinskom sudu u Beogradu, protiv Miladina Kovačevića, osumnjičenog za nanošenje teških telesnih povreda Brajanu Štajnhaueru, u zastoju je. Kovačević, za čiju je kauciju i obeštećenje porodici pretučenog Amerikanca iz budžeta Srbije izdvojeno milion dolara, nalazi se...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.