Mihajlovićeva osuđuje nasilje Milana Gurovića

Izvor: RTS, 11.Dec.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva osuđuje nasilje Milana Gurovića

Predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je nasilje bivšeg košarkaša Milana Gurovića prema supruzi i maloletnoj ćerki, navodi se u saopštenju.
Zorana Mihajlović je poručila da nema opravdanja za nasilno ponašanje. 
"U državi u kojoj je gotovo svaka druga žena žrtva nekog oblika nasilja moramo da reagujemo svi, ako mislimo to da sprečimo. Da konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << shvatimo da je i jedan šamar nasilje, da niko nema pravo da ženu maltretira, uznemirava, tuče ili ubije. Da nasilje prijavimo, a nasilnike kaznimo", rekla je Mihajlovićeva.
Prema pisanju beogradskih medija, Milan Gurović je juče priveden u policiju zbog nasilja u porodici. Kako mediji navode, protiv njega je podneta i krivična prijava.
U izjavi za Blic Gurović je rekao da je sukob posledica nesporazuma oko razvoda na kome on insistira.
RTS u policiji nije mogao da dobije potvrdu ovog događaja.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Blic: Guroviću odredjeno zadržavanje od 48 sati uz krivičnu prijavu za napad na suprugu i ...

Izvor: Beta, 11.Dec.2019

Bivšem košarkašu Milanu Guroviću, protiv koga je podneta krivična prijava zbog napada na suprugu i maloletnu ćerku, odredjeno je zadržavanje do 48 sati, saznaje Blic.List saznaje da su njemu ranije danas odredjene i dve hitne mere: zabrana prilaska i kontaktiranja sa suprugom Tanjom i ćerkom,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.