Mihajlović posetila Spomen sobu Kosmetskim žrtvama: Treba da se borimo da dođemo do pravde i kaznimo zločince

Izvor: BKTV News, 24.Okt.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović posetila Spomen sobu "Kosmetskim žrtvama": Treba da se borimo da dođemo do pravde i kaznimo zločince

Svi mi koji smo živi ne treba samo da podsećamo na zločine, već treba da se borimo da dođemo do pravde i kaznimo zločince, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović prilikom današnje posete Spomen sobe "Kosmetskim žrtvama".

Ona je istakla žaljenje što i dalje nisu privedeni pravdi oni koji su činili zločine na Kosovu.

"Prvu reč koju sam napisala prilikom posete ovoj sobi je tuga, to je prvo osećanje sa kojim se susreće svako ko vidi ovih >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 2.500 poginulih i otetih na Kosovu", rekla je Mihajlović.

Ona je zahvalila Udruženju porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu što postoje i što nas podsećaju da nikada ne zaboravimo koliko je teško doći do pravde.

Predsednik Udruženja Simo Spasić je predložio inicijativu da se auto-put Niš-Pločnik nazove po Oliveru Ivanoviću.

Mihajlović je obećala da će tu incijitavu staviti ispred svih ostalih, u nadi da će biti usvojena.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.