Izvor: Danas, 16.Jun.2022, 18:46

Mihajlović: Poseta ruskog zvaničnika ništa dobro ne bi donela. Rusija ugrozila teritorijalni integritet Ukrajine

Podpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva Zorana Mihajlović rekla je da ne razume zašto je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov iznenađen njenom izjavom koja se odnosila na otkazivanje njegove posete Srbiji, dodajući da bi poseta visokog ruskog zvaničnika u ovom trenutku bila loša po Srbiju te da je Rusija ugrozila teritorijalni integritet Rusije.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Čudna izjava Zorane Mihajlović da nisu hteli da me vide u Beogradu, kao da sam se ja sam pozvao

Izvor: Danas, 16.Jun.2022

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov nazvao je veoma čudnom izjavu potpredsednice Vlade i ministarke rudarstva i energetike Srbije Zorane Mihajlović, koja je rekla da bi njegova poseta Beogradu zakomplikovala situaciju u Srbiji i da je dobro što odložena.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.