Mihajlović: Podrška rezultatima Siniše Malog

Izvor: Blic, 08.Jun.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Podrška rezultatima Siniše Malog

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najzaslužniji je za ubrzani razvoj Beograda u prethodne dve godine i za pokretanje mnogih važnih projekata sa kojima se srpska prestonica nametnula kao jedna od najboljih destinacija za ulaganje u regionu, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

U izjavi dostavljenoj medijima, Mihajlović je podsetila da je u prethodne dve godine gradska vlast konsolidovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javne finansije i smanjila zaduženost Grada Beograda i pokrenula velike infrastrukturne i komercijalne projekte sa kojima je započet ekonomski i urbranistički preporod prestonice.

Pročitajte još:

- Ministarstvo koje vodim izuzetno dobro je sarađivalo sa Gradom Beogradom i gradonačelnikom Malim na najvažnijim projektima u gradu, kao što su projekat 'Beograd na vodi', izgradnja prve robne kuće 'Ikea', izgradnja nove železničke stanice u Prokopu, kao i nizu drugih infrastrukturnih i komercijalnih projekata, koji potvrđuju poverenje investitora u Beograd” - poručila je Mihajlović.

Niz pohvala na račun gradonačelnika Siniše Malog ranije danas je izneo i premijer Aleksandar Vučić, a nakon izjave da su za rušenje u Savamali odgovorni najviši organi gradske vlasti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Podrška rezultatima Siniše Malog

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2016

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najzaslužniji je za ubrzani razvoj Beograda u prethodne dve godine i za pokretanje mnogih važnih projekata sa kojima se srpska prestonica nametnula kao jedna od najboljih destinacija za ulaganje u regionu, izjavila je danas potpredsednica Vlade Srbije i ministarka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.