Menjati rektore i dekane, a ne zakon

Izvor: Danas, 16.Feb.2012, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menjati rektore i dekane, a ne zakon

Zahtevom da 48 bodova i naredne godine bude uslov za budžet studenti ne dobijaju ništa, jer se time samo zataškavaju stvari. Taj zahtev govori da reforma visokog obrazovanja nije dovršena, jer se svuda u svetu naredna godina upisuje sa 60 bodova, a ako vi upisujete sa 48 bodova to prolongira studije i dovodi u pitanje validnost diplome - kaže za Danas rektor Beogradskog univerziteta Branko Kovačević, povodom zahteva Studentske konferencije univerziteta Srbije da uslov za budžet i naredne godine bude 48 bodova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Menjati rektore i dekane,ne zakon"

Izvor: B92, 16.Feb.2012

Beograd -- Zahtevom da 48 bodova i naredne godine bude uslov za budžet studenti ne dobijaju ništa, jer se time samo zataškavaju stvari, kaže rektor BU Branko Kovačević..."Taj zahtev govori da reforma visokog obrazovanja nije dovršena, jer se svuda u svetu naredna godina upisuje sa 60 bodova, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.