Masovan protest vlasnika kombija u Kraljevu

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 09.Feb.2011, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Masovan protest vlasnika kombija u Kraljevu

KRALJEVO - Protestnom vožnjom kroz Kraljevo u koloni dužoj od kilometar vlasnici kombija izrazili su nezadovoljstvo zbog uvođenja poreza na upotrebu vozila do 3,5 tone nosivosti.

Jedan od organizatora jednočasovne protestne vožnje Bojan Radaković objasnio je da su ovim potezom, odnosno dodatnom taksom koja se plaća prilikom registracije vozila, vlasnici kombi vozila izjednačeni sa vlasnicima luksuznih automobile, džipova i terenaca.

- Nama su ova vozila sredstvo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << rad, a ne luksuz. Za moj kombi star 12 godina registracija je bila oko 20.000 dinara, a sa ovim "nametom na luksuz" biće oko 60.000 dinara. Mi to ne možemo da izdržimo - rekao je Radaković.

On je najavio radikalizaciju protesta vlasnika kombi vozila ako ovaj namet ne bude ukinut.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.