Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 22:03

Marina je završila kurs za spremačice, pa razvila biznis od čišćenja kuća: Tačno se zna kojim redom se šta i kako čisti, a otkriva nam i ko je NAJČEŠĆE ZOVE

Današnji tempo života nam je nametnuo toliko obaveza, da osnovne stvari ne stižemo da uradimo, pa svi gledamo kako sebi da olakšamo u svakodnevnim poslovima, posebno kućnim. Nekada je angažovanje spremačice predstavljalo luksuz, a danas je to potreba većine nas. A koliko su tražene, kako su plaćene i koliko je to zahtevan i odgovoran posao, saznali smo iz "prve ruke" od Marine, Majstorice, kako je zovu, koja ima dugogodišnje iskustvo u spremanju domova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.