Izvor: Danas, 09.Dec.2021, 22:27

Manojlović: Svako je slobodan da poziva ljude i organizuje ih

Niko nema pravo na monopolizaciju protesta. Svako je slobodan da poziva ljude i organizuje ih oko ideja, plana i strategije u koje veruje, kaže za Danas Savo Manojlović, iz inicijative Kreni-promeni, povodom mogućnosti da u subotu građani budu pozvani i na nastavak blokada i na slavlje na Trgu Republike i trgovima po Srbiji.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Savo Manojlović: Nećemo praviti nikakvu proslavu

Izvor: Danas, 10.Dec.2021, 14:31

Nećemo praviti nikakvu proslavu dok ljudi koji su se borili sa nama rame uz rame nastavljaju borbu, kaže za Danas Savo Manojlović, iz inicijative Kreni-promeni, odgovarajući na pitanje gde poziva da se građani okupe u subotu, na Trgu Republike u Beogradu ili na blokadama budući da su i formalno...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.