Manastiru Gračanica isključena struja

Izvor: S media, 03.Sep.2009, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manastiru Gračanica isključena struja

Srpski reprezentativci i stručni štab na čelu sa Radomirom Antićem, sleteli su na beogradski aerodrom. Fudbalere su na aerodromu "Nikola Tesla" dočekali mnogobrojni novinari i dvadesetak mladjih navijača koji su mahali srpskim zastavama i razvili transparent na kojem je pisalo "Vi ste za nas pobednici".

Selektor naše fudbalske reprezentacije Radomir Antić rekao je za Radio S da je dirnut ovakvim dočekom i pozdravio sve slušaoce Radija S.


>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
-Dirnulo me je i izuzetno prijatno sam iznenadjen ovim dočekom. Ne mogu da prikrijem suze, i kažem veoma sam dirnut ovim dočekom. Pozdravljam sve slušaoce Radija S, rekao je Antić.


“Orlovi” su stigli u Beograd nakon što su se, posle poraza od Australije u sredu, oprostili od daljeg učešća na SP.

Podsećamo da su naši na SP pobedili Nemačku sa 1:0, ali nisu imali sreću u duelima sa selekcijama Gane(0:1) i Australije(1:2).



Takmičenje na Svetskom prvenstvu Srbija završava kao 15. najbolja selekcija planete, odnosno 11. u Evropi.


Posle Svetskog prvenstva koje je održano u Nemačkoj pre četiri godine, Srbija je bila 33. na listi FIFA.

Septembra 2008. godine, kada je Radomir Antić prihvatio mesto selektora, Srbija je bila rangirana kao 40. najbolja selekcija na svetu.



Izjave ostalih članova naše reprezentacije čućete nešto kasnije na talasima radija S, kao i na našem portalu - www.smedia.rs

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.