Malom Vasiliju potrebna pomoć

Izvor: RTS, 28.Nov.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malom Vasiliju potrebna pomoć

Petogodišnji Vasilije Radović iz Beograda ne može ni da sedi ni da hoda. Potrebna je novčana pomoć kako bi mu se omogućila sredstva za rehabilitaciju u banjskim uslovima, fizikalna terapija, hipo i hidro terapija, logoped, defektolog, medicinska pomagala, dalja dijagnostika i operacije. 
Vasilije je rođen kao zdravo dete, ali je njegovo zdravstveno stanje oko četvrtog mesecapočelo da se menja i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da se pojavljuju epileptični napadi.

Leči se na Institutu za neurologiju i psihijatriju dece i omladine u Beogradu. I pored uloženih napora, Vasilije ne može samostalno da sedi i hoda.
Njegov najveći problem su epileptični napadi koji se povremeno javljaju i zbog kojih mu se radi dijagnostika na epileptičnu encefalopatiju u Španiji, a čiji se rezultati čekaju.
Kako bi mu se olakšalo detinjstvo potrebna su sredstva kako bi mogao da se leči u banjskim uslovima, ide na fizikalnu terapiju, hipo i hidro terapije.
Potrebna mu je i pomoć logopeda, defektologa, medicinska pomagala, kao i dalja dijagnostika i operacije.
Vasiliju se može pomoći slanjem SMS poruka i uplatama na dinarski odnosno devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.
Uplata na račune:
Dinarski: 160-516433-61
Devizni: 00-540-0004212.1
IBAN broj: RS35160005400004212128
SWIFT/BIC: DBDBRSBG
SMS donacija:
Za poruke iz Srbije:
Upiši 552 i pošalji SMS na 3030
Cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje)
Za poruke iz inostranstva:
Upiši human552 i pošalji SMS na 455
Cena poruke je 20 CHF

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.