Izvor: Danas, 09.Dec.2023, 16:34

Mahmud Abas: Sjedinjene Države „odgovorne za krvoproliće“ nad Palestincima

Lider Palestinskih vlasti Mahmud Abas optužio je danas Sjedinjene Države da su "odgovorne za krvoproliće" nad Palestincima, dan nakon što su SAD stavile veto na rezoluciju Saveta bezbednosti UN (SB UN) kojom se poziva na prekid vatre između Izraela i militantne grupe Hamas u Pojasu Gaze, javlja AFP.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Amerikanci su postali saučesnici u izraelskim ratnim zločinima"

Izvor: B92, 09.Dec.2023

Predsednik Palestinske uprave Mahmud Abas izjavio je danas da je veto SAD, Amerikance učinio saučesnicima u onome što je opisao kao ratne zločine..."Predsednik je opisao američku poziciju kao agresivnu i nemoralnu, kao flagrantno kršenje svih humanitarnih principa i vrednosti, i smatra SAD odgovornim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.