Magnetna rezonanca u modernoj kardiologiji: Sutra počinje dvodnevna radionica koja će okupiti najbolje stručnjake

Izvor: Kurir, 07.Mar.2024, 14:49

Magnetna rezonanca u modernoj kardiologiji: Sutra počinje dvodnevna radionica koja će okupiti najbolje stručnjake

U organizaciji Instituta za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje" i Univerzitetske bolnice iz Ciriha, u petak 08. marta 2024. godine, sa početkom u 9 časova, u amfiteatru nove zgrade "Dedinje 2", biće održana prva dvodnevna radionica iz oblasti magnetne rezonance srca sa međunarodnim učešćem, a pod nazivom "Magnetna rezonanca u modernoj kardiologiji“.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RNIDS: Dan Univerzalne prihvatljivosti 2024

Izvor: DobreVesti.rs, 08.Mar.2024, 10:02

RNIDS organizuje centralni, globalni Dan Univerzalne prihvatljivosti (UA Day 2024). . .  . Centralni UA Day organizuje se pod okriljem Internet korporacije za dodeljene nazive i brojeve (ICANN), u partnerstvu sa RNIDS-om i volonterskom Radnom grupom za Univerzalnu prihvatljivost (UASG). .  . Događaj...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.