Maglovito jutro u većem delu zemlje

Izvor: Blic, 31.Okt.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maglovito jutro u većem delu zemlje

Jutro na jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje je mestimično maglovito, a magla ili niska oblačnost će se ponegde po kotlinama zadržati i pre podne, u ostalim krajevima sunčano, osim Timočke krajine, gde će preovlađivati oblačno i tmurno, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

Vetar je slab i umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, u Donjem Podunavlju i južnom Banatu posle podne sa udarima olujne jačine.

Zbog radova na velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broju deonica saobraćaj usporen, a na pojedinim su mogući i kraći zastoji.

Na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

Od 2. do 6. novembra, od sedam do 17 sati, doći će do izmene režima saobraćaja na autoputu, deonica Mali Požarevac-Ralja, od Vrčina do naplatne rampe Ralja, u smeru od Beograda ka Nišu.

Tokom radova koji se izvode u pokretu (pod saobraćajem), u dužini od po 1.300 metara, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati delom vozne i zaustavne saobraćajne trake.

U noćima između 31. oktobra i 1. novembre i 1. i 2. novembra, od 22 do šest sati ujutru, na autoputu, kod naplatne stanice "Mali Požarevac"“, izlazak sa auto-puta ka Mladenovcu i ulazak na auto-put iz pravca Mladenovca, radiće se na sanaciji oštećenog asfalta i proširenja na BUS stajalištima.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorene obe saobraćajne trake (izlaza/ulaza) puta za Mladenovac i vozila će se propuštati naizmenično. Radovi su obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od danas do 3. novembra, od 22 do šest sati ujutru, na autoputu, od petlje "Sava Centar“ do petlje "T6“, biće košena trava u srednjem pojasu, u oba smera,

Beograd-Šid i Šid-Beograd.

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom .

Od danas je izmenjen režim saobraćaja na autoputu, na mostu kod Srbobrana, leva strana auto-puta iz pravca Subotice ka Beogradu, zbog izvođenja radova na popravci dilatacione spojnice.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom i biće podeljeni u dve faze.

U prvoj fazi radovi će se odvijati zaustavnom i delom vozne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati delom vozne i preticajnom saobraćajnom trakom.

Tokom 1. novembra, od sedam do 17 sati doći će do izmene režima saobraćaja na državnom autoputu, na mostu u okviru petlje "T6“, u smeru Beograd-Šid.

Radovi će se izvoditi na zameni dilatacionih spojnica u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati desnom (zaustavnom trakom) i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Od sedam do 17 sati danas će biti izvođeni radovi na redovnom održavanju pešačkih staza na starom mostu preko Dunava kod Beške, na autoputu. Za to vreme , za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka auto - puta (smer Novi Sad -Beograd).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.