Izvor: Mondo, 28.Jun.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mafijaški obračun: Upucan kriminalac!

U Banatskom Aranđelovu u okolini Novog Kneževca na terasi svoje kuće upucan je muškarac, koji je na putu ka bolnici podlegao povredama. Nezvanično - najverovatnije je reč o mafijaškom obračunu.

Foto: Mondo/Mario Milojević

Pucnjava se dogodila jutros oko devet sati, a ranjeni muškarac je umro od zadobijenih povreda pre nego što je stigao u bolnicu.

Nastradali potiče iz kriminalnog miljea i sumnja se da je reč o mafijaškom obračunu narko-klanova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << javlja RTS.

Obračun u Nišu:Umro i drugi upucani muškarac VIDEO

Policija je potvrdila da se u Banatskom Aranđelovu dogodilo ubistvo i navodi da već imaju “pravac u istrazi koji vodi ka počiniocima tog zločina.

KRVAVI OBRAČUN: Izboden poznati čačanski DJ

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.