MUŽ PORODIO ŽENU U SPAVAĆOJ SOBI!

Izvor: Kurir, 08.Maj.2011, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŽ PORODIO ŽENU U SPAVAĆOJ SOBI!

BEOGRAD - Rodio se Vanja! U svom stanu! Sreća na drugi dan Đurđevdana za porodicu Marinović: Sanja je donela na svet prelepog dečaka, teškog tri kilograma i 125 grama. Sve u najboljem redu, ocena deset - najviša. Ali Sanja nije imala uobičajen porođaj.

BEOGRAD - Rodio se Vanja! U svom stanu!

Sreća na drugi dan Đurđevdana za porodicu Marinović: Sanja je donela na svet prelepog dečaka, teškog tri kilograma i 125 grama. Sve u najboljem redu, ocena deset - >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najviša. Ali Sanja nije imala uobičajen porođaj. Ona se porodila sama u svom stanu na Novom Beogradu. Ne baš sama; bio je tu muž, a kasnije su došle mama i sestra, koje su presekle pupčanu vrpcu! Tada je došla Hitna pomoć i odvela mamu i bebu u GAK "Narodni front".

Sanji je ovo drugi porođaj, ima ćerkicu i presrećna je što je ona sada dobila brata.

- Ja sam još u šoku, kao i cela moja porodica. Prosto ne možemo da verujemo šta se desilo. Hvala bogu samo kad je sad sve u redu. Pre dva dana bila sam kod svoje doktorke i ona mi je rekla da je termin za porođaj 19. maj i da je sve u redu. Ja sam planirala porođaj sa epiduralom, bez bolova, a nisam mogla ni u bolnicu da stignem - priča nam kroz osmeh ponosna mama.

- Juče ujutro, negde oko pet sati, dobila sam nenormalne bolove. Pukao mi je vodenjak i dobila sam napone za porođaj. Mužu, koji je bio van sebe, rekla sam da mislim da ću se poroditi i da nemam vremena da stignem do bolnice. Pokušavala sam da ostanem smirena koliko god je to bilo moguće. Muž je pozvao moju doktorku i bio je na vezi s njom tokom mog porođaja. Ona mu je davala instrukcije - priča mama Sanja.

(D. T.)

Macura: Nije prvi put

- Nije ovo prvi put da se desi da dođe do brzog porođaja i da su naše lekarske ekipe prinuđene da intervenišu u domu pacijenta. Slične stvari dešavale su se i ranije - rekla je za Kurir dr Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Malog Vanju mama Sanja rodila u stanu

Izvor: Blic, 09.Maj.2011, 01:05

Sanju Marinović (33) iz Beograda u subotu ujutru u šest sati porodila je zaova Olga. Sve se desilo kako nije planirala, bez epidurala i van bolnice, ali je mali Vanja na svet došao zdrav i ocenjen je čistom desetkom. Porođaj je počeo i završio se dok je Hitna pomoć bila na putu ka zgradi na Bulevaru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.