Izvor: B92, 11.Nov.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP demantovao Delibašića

Beograd -- Načelnik SUP-a Beograd, general-major Milorad Simić, odbacio je optužbe pravnog zastupnika Andrije Draškovića.

Simić je odbacio optužbe advokata Veljka Delibašića, koji je ranije rekao da je policija nedavno pokušala da ubije njegovog klijenta.

"U vezi sa izjavom advokata Andrije Draškovića, Veljka Delibašića, date u sredu, želim da kažem da se službene radnje beogradske policije, koje se ovog dana preduzimaju i koje su preventivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karaktera, sa ciljem da se opšte stanje bezbednosti u gradu podigne na viši nivo, ne mogu nazivati pokušajem atentata na Andriju Draškovića", rekao je Simić.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je, u vezi incidenta u kojem je povređen jedan policajac i oštećno službeno vozilo, izdalo zvaničino saopštenje. Želim da obavestim javnost da beogradska policija i dalje intenzivno traga za džipom marke 'Grand čiroki' sa grčkim registarskim oznakama, kao i za licem koje je ovim vozilom upravljalo", dodao je on i dodao da je privremeno oduzet džip "Rendž rover", kojim je upravljao Vladimir Kmezić. "I dalje proveravamo sve okolnosti i činjenice koje se odnose na vlasništvo tog automobila, kao i okolnosti pod kojim je to vozilo korišćeno u javnom saobraćaju", rekao je Simić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.