MUP: Orić ne ulazi u Srbiju, bio bi uhapšen istog trenutka

Izvor: BKTV News, 26.Nov.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Orić ne ulazi u Srbiju, bio bi uhapšen istog trenutka

Ministarstvo unutrašnjih poslova odbacilo je danas navode pojedinih medija da Naser Orić više puta godišnje ilegalno ulazi u Srbiju.

MUP je obavestio javnost da srpska policija nije evidentirala, na bilo koji način, njegov boravak na teritoriji naše zemlje, jer bi u suprotnom istog trenutka bio uhapšen.

Protiv Nasera Orića i dalje je na snazi poternica Višeg suda u Beogradu koju je, zbog krivičnog dela ratni zločin protiv civilnog stanovništva na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Bosne i Hercegovine, policija raspisala još 11. jula 2011. godine.

Ko je Naser Orić?! Za jedne ratni heroj, za druge krvnik i zločinac

Ukoliko Naser Orić bude prešao na teritoriju naše države on će istog trenutka biti uhapšen u skladu sa pomenutom poternicom, navodi se u saopštenju MUP-a.

Naser Orić oslobođen optužbi za zločin nad Srbima!

Takođe, napominje se da Naser Orić ne poseduje važeća dokumenta Republike Srbije.

Dodik: Ambasadorka SAD postavila sudije koje su oslobodile Orića

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

MUP: Orić će biti uhapšen ako pređe na teritoriju Srbije

Izvor: N1 televizija, 26.Nov.2017

Ministarstvo unutrašnjih poslova negiralo je medijske navode da je ratni komandant Armije BiH u Srebrenici Naser Orić više puta ilegalno ulazio u Srbiju i navelo da će on biti uhapšen istog momenta kada bude stupio na teritoriju Srbije, u skladu sa poternicom koja važi za njega zbog sumnje da je...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.