Izvor: Danas, 27.Maj.2023, 20:39

MUP: Na teritoriji opštine Požega zbog nevremena proglašena vanredna situacija

Zbog nevremena koje je danas zahvatilo veći deo Srbije, proglašena je vanredna situacija na delu teritorije opštine Požega u mesnim zajednicama Otanj, Jelen Do, Popratište, Tučkovo, Zaselje i Vranjani, saopštio je MUP.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP EVAKUIŠE GRAĐANE, ANGAŽOVANO SKORO 100 LJUDI! Jako nevreme pogodilo Srbiju, vatrogasci-spasioci DECU IZNOSILI preko nabujale vode (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Maj.2023

Tokom današnjeg dana nevreme je zahvatilo veći deo teritorije Republike Srbije, a vanredna situacija proglašena je na delu teritorije opštine Požega u mesnim zajednicama Otanj, Jelen Do, Popratište, Tučkovo, Zaselje i Vranjani.

Nastavak na Blic...

Dramatično u delovima Opština Požega: Proglašena vanredna situacija

Izvor: B92, 27.Maj.2023

Vanredna situacija proglašena je danas zbog nevremena na delu teritorije Opštine Požega..MUP je saopštio da je vanredna situacija proglašena u mesnim zajednicama Otanj, Jelen Do, Popratište, Tučkovo, Zaselje i Vranjani...Nevreme je tokom dana zahvatilo veći deo Srbije, a na snazi je i dalje vanredna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.