MUP: Beograđani, nije teroristički akt!

Izvor: Mondo, 21.Mar.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Beograđani, nije teroristički akt!

Dosadašnja istraga utvrdila je da eksplozija u centru Beograda ne predstavlja teroristički akt, saopštio MUP Srbije.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Zbog eksplozije koja se dogodila u centru Beograda i uznemirenja građana, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da je nepoznati muškarac starosti oko 50 godina detonirao eksplozivnu napravu u jednoj poslastičarnici na uglu Takovske i Ulice Ilije Garašanina.

"Dosadašnja istraga utvrdila je da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << radi o terorističkom aktu, jer je ta osoba pre aktiviranja eksplozivne naprave zatražila od dvoje zaposlenih i jednog kupca da odmah izađu iz objekta. Takođe, ovom prilikom niko nije povređen, a pričinjena je manja materijalna šteta", navodi MUP u saopštenju..

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.