MORBIDNO Izbeglice u Hrvatskoj spavaju na pravoslavnom groblju!

Izvor: Blic, 23.Sep.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORBIDNO Izbeglice u Hrvatskoj spavaju na pravoslavnom groblju!

Hrvatske vlasti su izbeglice smestili na pravoslavno groblje blizu granice sa Srbijom, javlja britanski "Channel 4"

"Channel 4" je objavio snimak na kome se vidi nekoliko desetina izbeglica iz Sirije i drugih zemalja koje spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku, blizu granice.

Na grobovima se vide srpska imena i prezimena, ispisana ćirilicom, kao i jedan hrvatski policajac koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Refugees and migrants are sleeping in a cemetery near the Serbian border with Croatia https://t.co/HVZEM4TIGK

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izbjeglice u Hrvatskoj drže na pravoslavnom groblju! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2015

Hrvatske vlasti su izbjeglice smjestili na pravoslavno groblje blizu granice sa Srbijom, javlja britanski "Channel 4".."Channel 4" je objavio snimak na kome se vidi nekoliko desetina izbjeglica iz Sirije i drugih zemalja koje spavaju na pravoslavnom groblju u Tovarniku, blizu granice...Na grobovima se...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.