MOKRI KOLOVOZI Magla u Novom Sadu, Somboru, na Zlatiboru

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOKRI KOLOVOZI Magla u Novom Sadu, Somboru, na Zlatiboru

Slab sneg i susnežica, koja je tokom noći padala, uslovila je da se saobraćaj umerenog intenziteta gotovo na svim putnim pravcima u zemlji obavlja po mokrim kolovozima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMS S).

Na smanjenu vidljivost zbog magle i sumaglice vozači mogu računati na području Novog Sada, Sombora, Zlatibora i Kopaonika.

Česte temperaturne promene poslednjih dana doprinose učestalijoj pojavi odrona, na koje treba pripaziti u klisurama i usecima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odnosno pored kamenih kosina, naročito duž Đerdapske i Ibarske magistrale.

U planinskim predelima centralne i južne Srbije još uvek pada sneg povremeno i umerenog intenziteta.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Smederevskoj Palanci i na Zlatiboru pada sneg

Izvor: Press, 28.Jan.2015, 08:31

U Smederevskoj Palanci i na Zlatiboru jutros pada sneg umerenog intenziteta, a najhladnije je na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus sedam stepeni. . Slab sneg trenutno pada u Novom Sadu, Loznici, Valjevu,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.