MLADA INOVACIONA PREDUZEĆA IZ SRBIJE NA FORUMU U REMSU

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADA INOVACIONA PREDUZEĆA IZ SRBIJE NA FORUMU U REMSU

BEOGRAD- Na 15. evropskom Forumu mladih inovacionih preduzeća koji počinje u ponedeljak u francuskom gradu Remsu i trajaće do 30. marta učestvovaće pet inovacionih projekata iz Srbije, objavljeno je na sajtu Privredne komore Srbije (PKS).

U Remsu će se, prema predlogu PKS, predstaviti pet inovacionih projekata iz oblasti biotehnologije, poljoprivrede, zaštite životne sredine, čistih tehnologija i energetske efikasnosti.

PKS je uradila konačan predlog projekata u saradnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Ministarstvom za nauku i tehnološki razvoj na osnovu svih prijava i uslova definisanih od strane organizatora. PKS podržava promociju i valorizaciju inovacionih talenata, tehnologija i privrednih društava koja posluju na bazi znanja i na međunarodnom planu, kroz aktivnu podršku inovacija i održivog razvoja.

Forum inovacija je sajam i poslovni forum, koji kao jedinstveni događaj u Evropi pruža brojne mogućnosti mladim inovacionim preduzećima i nosiocima inovacionih projekata iz svih oblasti privrede kao što su predstavljanje projekata evropskoj publici, nalaženja partnera za njegovu realizaciju, sastanke sa potencijalnim partnerima, investitorima, stručne savete, finansiranje, nalaženje partnera u evropskoj mreži i nagrade.

Zahvaljujući dobroj saradnji sa Privrednim predstavništvom PKS iz Pariza za učešće na Forum inovacija odobren je besplatan štand u Kongresnom centru Remsa za noseću instituciju PKS i pet izabranih inovacionih firmi iz Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.