Izvor: Radio 021, 27.Avg.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi vrtić u Kovinu gotov do kraja septembra

Izgradnja vrtića Predškolske ustanove "Naša radost" u Kovinu, koju je finansirala Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine zajedno sa lokalnom samoupravom, biće završena do kraja septembra.

Reč je o drugoj fazi radova čija je ukupna vrednost više od 86,2 miliona dinara, a sredstva za opremanje ovog objekta uložila je i Republika preko nadležnih ministarstava.

"Radimo zajedno kako bismo do kraja septembra imali novi vrtić po najsavremenijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << standardima i sa povećanim kapacitetom za 150 dece. Ovo je bio jedan od većih problema u opštini Kovin koji smo rešili. Realizovaćemo investicije i u drugim delovima ove opštine", kazao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Na ovom mestu do 2015. godine postojao je stari montažni vrtić star 45 godina koji je zabranjen za korišćenje zbog bezbednosti dece i zaposlenih, kazala je predsedica Opštine Kovin Sanja Petrović.

Kada novi objekat počne da radi, liste čekanja više neće postojati, a rasteretiće se i centrali objekat PU "Naša radost" izjavila je direktorka te ustanove Aleksandra Alavanja.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: Novi vrtić u Kovinu do kraja sеptеmbra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je završne radove na izgradnji objekta predškolske ustanove "Naša radost" u Kovinu . Investicija vredna više od 86 miliona dinara najvećim delom finansirana je iz Pokrajinskog budžeta a najavljeno je da otvaranjem ovog objekta biti ukinuta lista...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.