MIODRAG KOSTIĆ USTUPIO STUDENTU DVA HEKTARA

Izvor: Kurir, 25.Feb.2011, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIODRAG KOSTIĆ USTUPIO STUDENTU DVA HEKTARA

BEOGRAD - Predsednik kompanije "MK grupe" Miodrag Kostić danas je, prilikom predavanja akademcima na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA), jednom studentu, umesto saveta za unapređenje uzgoja lubenica dodelio na raspolaganje dva hektara zemlje u vlasništvu MK Grupe.

Tokom predavanja na temu "Kako uspeti u poslu", jedan student koji se porodično bavi uzgajanjem lubenica, zatražio je od Kostića savet kako da unapredi poslovanje, a predsednik "MK grupe" je u vidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << praktičnog rešenja ponudio dva hektara zemlje kako bi mladi preduzetnik uvećao posed.

Dogovoreno je da se profit sa ta dva hektara deli na pola, a eventualni gubitak bi pripao isključivo Kostiću.

"Uspešni privrednik zna da obrazovani, mladi kadrovi predstavljaju najvažniji resurs u jednoj kompaniji", naglasio je Kostić.

"Svaki uspešan čovek koga sam upoznao ponovio je ono što nama zvuči kao fraza, a u stvari je velika istina: 99 odsto uspeha čini rad, a jedan odsto talenat", dodao je on.

"Svi drugi putevi su na nivou statističke greške i dobitka na lutriji", istakao je Kostić, dodajući da je za otpočinjanje biznisa uvek najvažnija dobra ideja.

"Ako postoji dobra ideja i čvrsta vera u mogućnost njene realizacije, doći će i početni kapital", poručio je on studentima FEFA.

U saradnji sa Univerzitetom u Novom Sadu "MK grupa" je od ove godine omogućila studentima turizmologije i hotelijerstva stručnu praksu u objektima "MK Mountain Resort-a na Kopaoniku".

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.