MIG 29 PAO U KASPIJSKO MORE: Odjednom je nestao sa radara, u toku je potraga za pilotom!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIG 29 PAO U KASPIJSKO MORE: Odjednom je nestao sa radara, u toku je potraga za pilotom!

Borbeni avion MIG-29 pao je u Kaspijsko more, a pilot se vodi kao nestao, saopštilo je Azerbejdžansko ministarstvo odbrane.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Azerbejdžan: Srušio se Mig-29, potraga za pilotom

Izvor: Danas, 25.Jul.2019

Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštio je da se avion Mig-29 srušio u Kaspijsko more i da je potraga za pilotom u toku, preneo je Sputnjik. Članak Azerbejdžan: Srušio se Mig-29, potraga za pilotom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

SRUŠIO SE MIG-29: Pilot nestao

Izvor: Večernje novosti, 25.Jul.2019

Srušio se MiG 29. Avion je pao u Kaspijsko more, a pilot je nestao, saopštilo je azerbejdžansko ministarstvo odbrane Srušio se MiG 29. Avion je pao u Kaspijsko more, a pilot je nestao, saopštilo je azerbejdžansko ministarstvo odbrane.U toku je istraga i potraga za pilotom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.