METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Pripremite se za VELIKO NEVREME koje stiže sutra

Izvor: NaDlanu.com, 19.Sep.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Pripremite se za VELIKO NEVREME koje stiže sutra

Očekuje nas naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Lokalno se očekuju obilnije padavine, na jugoistoku i istoku veći deo dana će se zadržati uglavnom sunčano i toplo vreme, vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni.

Jutarnja temperatura od 14 do 20, najviša dnevna od 21 na zapadu i severozapadu do 30 na jugoistoku.

PREDSKAZANJE: Zašto treba u nedelju da obratimo pažnju na drastičnu promenu vremena
>> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com <<
U Beogradu će sutra biti oblačno i svežije, od sredine dana povremeno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura će se kretati u intervalu id 19 do 23 stepena.

U ponedeljak će biti sveže, pretežno oblačnosa kišom, pljuskovima i lokalno obilnijim padavinama, samo se na severu očekuje suvo uz delimično razvedravanje.

U utorak i sredu veći deo dana sunčano i toplije.

U sredu posle podne i uveče sa severozapada očekuje se novo naoblacenje, a u četvrtak pretežno oblačno i svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima.

Biometeorološka prognoza:

Kod većine hronično obolelih tegobe mogu biti u pojačanju usled nepovoljnog uticaja biometeoroloških prilika. Poseban oprez se savetuje cerebrovaskularnim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija mogući su problemi sa snom, neraspoloženje, kao i bolovi u mišićima i zglobovima. U saobraćaju se preporučuje dodatan oprez.

Izvor: RHMZ/Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.