MASAKR U JABUKOVCU: Seljane pobio plaćeni ubica?

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR U JABUKOVCU: Seljane pobio plaćeni ubica?

Na osnovu položaja tela i načina na koji su ubijeni Raja Kazimirović, njegova majka, sestra i sestričina postoji pretpostavka da ih je likvidirao profesionalac.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Mešani sela Jabukovac prestravljeni su otkako su u petak na imanju porodice Kazimirović u izdvojenom imanju u zaseoku Vratna pronađeni mrtvi Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53). >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Istraga MASAKRA U JABUKOVCU: Ubica je već ubijao!

Policija je dva dana vršila uviđaj na salašu. Svaki pedalj imanja su pregledali. Sumnja se na jedno oružje, ali čaure nisu pronađene. Prikupljeni materijal poslat je u Beograd na analizu.

Svi prošli poligraf

Istražitelji su dosad saslušali na desetine ljudi. Poligrafski test "prošli" su i Rajin prvi komšija kao i osuđivani kriminalac iz Brze Palanke, kojima se u vreme pronalaska leševa izgubio trag.

"Zasad na osnovu svih prikupljenih materijalnih dokaza sa mesta zločina, položaja tela ubijenih i načina na koji su ubijeni jedino možemo da pretpostavimo da iza svega stoji profesionalac, tj. da je porodicu likvidirao plaćeni ubica, koji je za to dobio novac", kaže neimenovani izvor "Kurira" iz istrage.

On dodaje da istražitelji u ovom trenutku nemaju osumnjičenog, ali da postoje izvesne indicije koje ukazuju na to da je ovo četvorostruko ubistvo naručeno.

"Dokazi upućuju na to da je ubica prvo prišao Raji, i to na samo metar razdaljine, i da je tek onda izvukao pištolj. Ispalio mu je četiri hica u telo dok je sedeo na traktoru. Hitac u glavu, na osnovu opekotina od baruta oko rane, ispalio mu je iz neposredne blizine, tj. prislonio mu je cev pištolja na čelo. Na isti način, prislanjanjem pištolja uz glavu, ubijene su i njegove tri rođake. Rajina sestra je verovatno malo pomerila glavu, pa joj je metak prošao kroz usnu", kaže izvor.

Meštani Jabukovca ubeđeni su da su Kazimirovići ubijeni zbog novca. Kako kažu, iako su se skromno držali, bili su imućni, a priča se da je Raja iskopao nekakav ćup pun zlata. Meštanima je jako čudno to što u kući uopšte nije izvršena premetačina.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.