MALIM PREDUZEĆIMA NOVAC ZA PROJEKTE

Izvor: Kurir, 01.Mar.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALIM PREDUZEĆIMA NOVAC ZA PROJEKTE

BEOGRAD - Nacionalna agencija za regionalni razvoj raspisala je danas javni poziv za dodelu 60 miliona dinara bespovratnih sredstava za jačanje konkurentske pozicije preduzeća i preduzetnika na tržištu.

Agencija će podržati projekte malih i srednjih preduzeća i preduzetnika kroz učešće u finansiranju do 50 procenata troškova projekta.

Finansiraće se konsultantske usluge za uređenje poslovanja u skladu sa standardima kvaliteta, poboljšanje postojećih i razvoj novih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tehnoloških procesa, proizvoda i usluga i edukacija menadžmenta i zaposlenih kroz specijalizovane obuke.

Sredstva se dodeljuju u iznosu od 50.000 do 500.000 dinara, a rok za podnošenje prijava je 28. mart, navela je Agencija.

Cilj Programa je jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća i preduzetnika kroz usklađivanje njihovog poslovanja sa zahtevima međunarodnih standarda kvaliteta, unapređivanje poslovnih procesa, proizvoda i usluga i jačanje ljudskih resursa.

Zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti u Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj, kao i u regionalnim agencijama odnosno centrima širom Srbije.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.