MAJKA OSTAVILA BEBU ISPRED KUĆE DEVOJKE SA KOJOM JE SADA NJEN BIVŠI DEČKO: Rekla je da dete ima šugu, kamere je snimile (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2020, 10:36

MAJKA OSTAVILA BEBU ISPRED KUĆE DEVOJKE SA KOJOM JE SADA NJEN BIVŠI DEČKO: Rekla je da dete ima šugu, kamere je snimile (VIDEO)

Melisa Keli (33) sa Floride optužena je za zanemarivanje deteta nakon što je navodno svog tek rođenog sina ostavila ispred kuće majke devojke sa kojom se zabavlja njen bivši dečko. Nadzorna kamera na ispred kuće je snimila čitavu scenu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

REKLA JE DA DETE IMA ŠUGU, KAMERE JE SNIMILE: Majka ostavila bebu ispred kuće! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020

Melisa Keli (33) sa Floride optužena je za zanemarivanje deteta nakon što je navodno svog tek rođenog sina ostavila ispred kuće majke devojke sa kojom se zabavlja njen bivši dečko..Nadzorna kamera na ispred kuće je snimila čitavu scenu..Patrisija Tilman je odmah pozvala policiju nakon što se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.