MAFIJAŠKA OSVETA! Otkriven mortiv SUROVE SAČEKUŠE za člana Pink pantera! OVU PORUKU poslali su Šarcu pa ispalili METAK U GLAVU!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020, 20:28

MAFIJAŠKA OSVETA! Otkriven mortiv SUROVE SAČEKUŠE za člana Pink pantera! OVU PORUKU poslali su Šarcu pa ispalili METAK U GLAVU!

Sumnja se da je Aleksandar Šarac (35), koji je ranjen u TC "Ušće", bio na meti kriminalne grupe iz Beograda, čiji članovi su ga optužili da im je namestio hapšenje

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PROFESIONALNI POKUŠAJ UBISTVA Šarac se plašio se za svoj život, vozio je blindirani auto i nosio pancir, ali napadač je ZNAO SVAKI NJEGOV KORAK

Izvor: Blic, 19.Okt.2020, 16:15

Aleksandru Šarcu (35) navodnom pripadniku "Pink Pantera", grupe poznate po pljačkanju juvelirnica širom Evrope, na koga je pucano na parkingu Tržnog centra "Ušće" u subotu, lekari se i dalje bore za život, a on tokom pucnjave na sebi ima pancir.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.