Lufthansa vanredno na „Tesli“ iz medicinskih razloga

Izvor: TangoSix.rs, 21.Jun.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lufthansa vanredno na „Tesli“ iz medicinskih razloga

Let kompanije Lufthansa German Airlines sa 125 putnika i šest članova posade, koji je saobraćao na liniji Minhen – Sofija, vanredno i bezbedno je sleteo u 11 časova i 8 minuta na Aerodrom Nikola Tesla zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je sa aerodroma.
Kako navode, ekipa dežurne medicinske pomoći je intervenisala, a ostali putnici su u avionu gde čekaju nastavak putovanja:
– Sve dežurne službe aerodroma reagovale su pravovremeno i u skladu sa predviđenim procedurama, a nastavak putovanja za Sofiju predviđen je oko 12 časova. –

The post Lufthansa vanredno na „Tesli“ iz medicinskih razloga appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Avion iz Minhena za Sofiju PRINUDNO SLETEO u Beograd

Izvor: Blic, 21.Jun.2018

Let avio-kompanije “Lufthansa” sa 125 putnika i šest članova posade, koji je saobraćao na liniji Minhen – Sofija vanredno i bezbedno je sleteo u 11.08 časova na Aerodrom “Nikola Tesla” zbog putnika kojem je pozlilo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.