Love me two times!

Izvor: NovaEnergija.net, 13.Feb.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Love me two times!

U četvrtak, 9. februara u galeriji U10 otvorena je grupna izložba “iScream” u okviru koje je prikazan i performans Milice Prelić pod naslovom “Love me two times“.
Kao i prethodni radovi autorke, “Love me two times” je izazov publici da se priključi kulminativnoj, gotovo ekstatičkoj komunikaciji kroz čokoladu kao medijum.




Dok su jedni uživali u spoju ženskih grudi i čokolade, drugi zazirali od “kanibalističkog”, treći >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << su analizirali rad gotovo racionalistički, pokušavajući da razaberu šta sve isijava iz tog spoja strasti i destrukcije, konzumacije koja uništava, ali i egzalitra.
Kada napravimo celokupan osvrt na rad “Love me two times”, on nas upućuje i na toliko puta ponovljenu rečenicu “Art is beautiful, artist must be beautiful”.
Izložba traje do 22. februara, a ulaz je slobodan.

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.