Lovačka sreća izneverila učesnike zlatiborske hajke

Izvor: Blic, 19.Feb.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovačka sreća izneverila učesnike zlatiborske "hajke"

ZLATIBOR - Lovačka sreća danas nije bila na strani više stotina učesnika čuvene zlatiborske "hajke" na vuka, koja je održana u okviru 29. Sabora lovaca Srbije, rekao je Tanjugu upravnik zlatiborskog lovišta Goran Radović.

Za činjenicu da se već četvrtu godinu zaredom vraćaju bez trofeja u hajci na vuka, lovci su danas "okrivili" nepovoljne vremenske uslove, jer su im, navodno, zasmetali susnežica i slaba vidljivost.

Međutim, oko 1.000 učesnika Sabora lovaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne očajava zbog peha koji im se dogodio na lovištu, tako da će svoje druženje nastaviti večeras na tradicionalnom balu, kada će biti dodeljene nagrade za postignute rezultate u streljačkim takmičenjima, na kojima se juče okušalo oko 200 strelaca.

Ova lovno-turistička manifestacija, na kojoj učestvuje oko 1.000 lovaca, medju kojima su i gosti iz Nemačke, Austrije i bivših jugoslovenskih republika, završava se u nedelju lovom na lisicu uz pomoć pasa goniča.

Organizatori ovog tradicionalnog sabora su Lovački savez Srbije, Udruženje lovaca "Zlatibor", opština Čajetina i Turistička organizacija "Zlatibor".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LOVAČKA SREĆA IZNEVERILA UČESNIKE HAJKE NA VUKA

Izvor: Kurir, 19.Feb.2011

ZLATIBOR - Upravnik zlatiborskog lovišta Goran Radović rekao je da lovačka sreća danas nije bila na strani više stotina učesnika čuvene zlatiborske "hajke" na vuka, koja je održana u okviru 29. Sabora lovaca Srbije...Za činjenicu da se već četvrtu godinu zaredom vraćaju bez trofeja u hajci...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.