Lomljenje česnice na Trgu republike

Izvor: RTS, 07.Jan.2015, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lomljenje česnice na Trgu republike

Dečaci Konstantin Garović i Bogdan Stefanović izvukli su po dukat iz božićne česnice, teške 50 kilograma, koja se lomila na Trgu republike.
Treće dete koje je izvuklo dukat iz česnice, kako kažu iz Unije pekara Srbije, otišlo je sa roditeljima pre nego su mediji imali prilike da ga slikaju i saznaju o kome se radi, prenosi Fonet.

Potpredsednik Unije pekara Srbije Zoran Grubanovski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << rekao je da je česnica bila teška 50 kilograma i da su u njoj bila tri dukata.
Česnica je poklon kompanije "Veselinović", napravljena je od 500 jufki, četiri sata je pravljena i dva sata pečena.
"Gledali smo da dukate dobiju deca. Ovo je manifestacija za sve, ali gledamo da deca dobiju dukat, jer on nosi sreću i želimo da nam deca budu najsrećnija u 2015. godini", rekao je Grubanovski.
Manifestaciji je prisustvovao i zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, dok je česnicu osveštao otac Branko.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Mali Konstantin drugi put izvukao dukat iz česnice

Izvor: Radio 021, 07.Jan.2015

Dečaci Konstantin Garović i Bogdan Stefanović izvukli su po dukat iz božićne česnice, teške 50 kilograma, koja se lomila na Trgu Republike...Mali Konstantin nije očekivao da će ponovo, druge godine za redom osvojiti dukat...Treće dete koje je izvuklo dukat iz česnice, kako kažu iz Unije pekara...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.