Lokalizovan požar na Starom sajmištu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokalizovan požar na Starom sajmištu

Beograd -- Požar koji je izbio u drvenoj baraci na Starom sajmištu lokalizovan je i povređenih nema, izjavio je komandant Vatrogasne brigade Beograd Mile Jovičić.

Jovičić je rekao da je požar lokalizovan i da vatrogasci rade na dogašivanju, odnosno preturanju zgarišta kako bi uvideli da nema više opasnosti od ponovnog nastajanja požara.On je precizirao da je u 17.20 stigla dojava da na Starom sajmištu gori drvena baraka i dodao da su vatrogasci zatekli baraku u razbuktaloj >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << fazi i da se požar proširio na stambeni deo te barake.Prema njegovim rečima u baraci su se nalazili akumulatori, filteri za ulja...a deo krova se urušio."Brzo smo reagovali, sprečili smo dalje širenje požara ka susednim barakama. Povređenih nema" rekao je Jovičić.On je dodao da je na gašenje požara upućeno 10 vatrogasnih vozila i 32 vatrogasca.Izvor: B92, Tanjug

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.