Izvor: Blic, 28.Jan.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubovija bez mesta za uplatu lotoa

Ljubovija bez mesta za uplatu lotoa

Loto groznica trese celu Srbiju, naravno i Ljuboviju. Ali za razliku od drugih, mnogobrojni ljubovijski ljubitelji igara na sreću nemaju gde da uplate tikete koji mogu život da promene i zbog toga su ogorčeni.

Protekle dve nedelje su se dovijali kako su znali i umeli.

Najčešće su oni koji su odlazili na put nosili po desetine tiketa u Loznicu, Šabac, Beograd, Užice.

'Igrači na sreću su oštećeni, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ne našom krivicom. I ove godine smo potpisali ugovor s Lutrijom, njihovi ljudi su došli, doneli novu mašinu i odneli staru. Tu novu mašinu treba da umreže u sistem, međutim, još uvek to nisu uradili i zato nije bilo uplata. Očekujemo da će to naredne nedelje uraditi, tako da će i Ljubovijani biti ravnopravni sa ostalim igračima igara na sreću u zemlji', rekao je Stojan Ivanović, direktor Biblioteke 'Milovan Glišić', u čijem kiosku bi trebalo da se uplaćuje loto.

U prošlom kolu lotoa nije bilo sedmice, odnosno glavnog dobitka pa će sledeća premija verovatno biti oko 700.000 evra. J. Trijić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.