Ličnost Danas: Milan Mačvan

Izvor: Danas, 13.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ličnost Danas: Milan Mačvan

Košarkaš Hemofarma Milan Mačvan proglašen je za najboljeg igrača na tradicionalnom „Najk hups samitu“ koji se ove godine održao u Portlandu. U pitanju je utakmica između najperspektivnijih juniora sveta i američkih vršnjajka, na kojoj se svake godine okupljaju košarkaši izuzetnog talenta, od kojih će pojedinci, poput Dirka Novickog (učestvovao 1998. godine na ovoj ceremoniji) postati vrhunski igrači.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mačvan razbio Amerikance

Izvor: Press, 13.Apr.2009

Srpski košarkaš Milan Mačvan (19, 204) „razbio" je mlade Amerikance na tradicionalnom „Najki hups samitu", revijalnoj utakmici najboljih juniora sveta i SAD, koji je ovog vikenda održan u Portlandu. .Krilni centar Hemofarma ubacio je 23 poena uz 14 skokova i šest asistencija u pobedi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.