Izvor: B92, 28.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari VMA leče Todorovića

Beograd -- Ekipa lekara Vojno-medicinske akademije stigla u Dominikansku Republiku radi daljeg lečenja Vladimira Todorovića.

Todorović, državljanin Srbije, preživeo je pre nekoliko nedelja saobraćajnu nesreću u toj zemlji. "Tim lekara se sa povređenim Vladimirom vraća u Beograd sutra, redovnim avionskim letom francuske avio kompanije, koja je prihvatila da plati troškove", kaže za B92 načelnik VMA Miodrag Jeftić.

"Naša lekarska ekipa se javila iz Dominikanske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Republike, stigli su tamo, i njihov zadatak je da povređenog mladića sanitetski prebaci u našu zemlju redovnom linijom uz lekarsku pratnju", rekao je Jeftić.

"Mladić je stabilnog zdravlja jutros, i očekujemo da će ta aktivnost proći kako valja", kazao je on.

Direktorka Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje Svetlana Vukajlović je rekla da ovaj zavod snosi troškove hitne medicinske pomoći u inostranstvu u iznosu od 95 odsto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.