Lažni general policije nudio da sredi poslove

Izvor: Mondo, 24.Jan.2019, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni general policije nudio da "sredi" poslove

Policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv M. M. (1959) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevara.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Uhapšen lažni policajac sa Ibarske! (VIDEO)

On se sumnjiči da se lažno predstavljao kao policijski general i profesor policijske akademije i na taj način oštećene dovodio u zabludu da će im >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svojim poznanstvima, za novčanu nadoknadu, pomoći u rešavanju imovinsko - pravnih odnosa koje imaju sa drugim osobama.

Pošto se sumnja da je na ovaj način prevario više građana, policija poziva oštećene da se jave na broj telefona Policijske stanice Barajevo 011 2816005 ili na 192.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.