Izvor: Danas, 04.Jan.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laptop računari đacima

Negotin, Donji Milanovac - Fondacija "Dragica Nikolić" je za Poljoprivrednu školu sa domom učenika "Bukovo" kod Negotina, kao i za đački internat Osnovne škole "Vuk Karadžić" u Donjem Milanovcu obezbedila uoči praznika vrednu donaciju. Reč je o laptop računarima koje je uručila predsednica UO Fondacije Dragica Nikolić.

- Mi u fondaciji smo čuli za uspehe i vredne rezultate učenika ove škole i rešili smo da ih u susret praznicima na ovaj način nagradimo i pružimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << im podsticaj da i dalje vredno rade i postižu još bolje rezultate - istakla je, između ostalog, Dragica Nikolić u Poljoprivrednoj školi u Negotinu.

Sa njom su tokom boravka u Poljoprivrednoj školi razgovarali predsednik opštine Jovan Milovanović i zamenica predsednika opštine Nadica Vasić. Dragica Nikolić je posetila i đački internat OŠ "Vuk Karadžić" u Donjem Milanovcu u kome je u prisustvu opštinskog rukovodstva kao donaciju Fondacije uručila osam laptop računara i novogodišnje paketiće za osnovce koji su smešteni u internatu.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.