Izvor: Danas, 16.Nov.2015, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV nastavlja borbu za referendum

Novi Sad - Liga socijaldemokrata Vojvodine je prošlog vikenda prikupljala potpise za "zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica" u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine, saopšteno je iz LSV-a

- Veoma smo zadovoljni odzivom građanki i građana. Ovakva reakcija građana je veliki podsticaj da iznesemo čitavu inicijativu do kraja i izborimo se za naše vojvođanske paore - izjavio je Robert Kolar, pokrajinski poslanik LSV-a.

U saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << se podseća da Liga socijaldemokrata Vojvodine prikuplja 100.000 potpisa "s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Srbije i Narodne skupštine da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta".

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.